Casual Sex?


Nu e nimic intamplator la sex. Este simplu, de acord, dar nu intamplator.

Sexul este lucru cel mai simplu de obtinut din lume… n-ai nevoie neaparat de o casa, de un pat, pentru ca sex poate face oricine, oricand si oriunde. Dar oare un lucru atat de usor de obtinut, merita? Consideram ca lucruri valoroase acele lucruri pe care le obtinem prin eforturi ce tin de capital, timp sau emotii si credem ca lucrurile usor de obtinut sunt si usor de pierdut. Sunt persoane care prefera o relatie (daca se poate numi asa) fara angajamente si fara nici o doza de implicare emotionala. Pana si femeile au inceput sa faca ceea ce fac barbatii, ba chiar mult mai bine …urmarindu-si satisfacerea anumitor nevoi fara a se implica afectiv, dar oare acest lucru nu este o mare tampenie?

Acest tip de sex poate aduce cu sine multe probleme, dureri de cap, consecinte ridicole si necesita mult prea multa energie insa ofera prea putine satisfactii. Se intampla sa petreci o noapte intreaga langa o persoana, intr-o camera de hotel, iar dimineata sa te trezesti singura ..vei afla apoi ca  pretul platit pe latura emotionala nu merita placerea fizica de care te-ai bucurat. Iti va fi greu sa mergi singura in vacante, singura la petreceri, singura de sarbatori ..sa nu-l ai pe el alaturi de tine, pentru ca tu reprezinti doar sex la intamplare, si nu partenerul de viata al acestuia.

Vrand sa facem sex ca barbatii ne mintim si ne injosim daca permitem unui barbat sa se urce pe noi, sa se infiga in interiorul nostru, gafaind si asudand fara prea mare concentrare asupra  vreunei intimitati, in afara faptului doar ca doua corpuri se ating.. Ca femeie, tu trebuie sa stii, sa simti ca  tot ce tine de un barbat devine parte din tine in momentele in care se misca in spatiul tau cel mai intim. De ce sa te cobori standardelor atat de joase din zilele noastre, sa duci o viata de promiscuitate, cand te poti prezenta ca o doamna si sa fii tratata ca atare? O doamna nu se ofera la orice colt, ci necesita un efort sustinut pentru fiecare strop de afectiune oferita unui barbat. Cum poti tu, femeie ..sa te deconectezi emotional, sa incerci sa te convingi ca nu simti nimic in acel moment, cand el iti invadeaza lucrurile ce te tin in viata si iti permit sa dai viata..?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: