Interes material


De ce banii trebuie sa fie intotdeauna baza tuturor lucrurilor? De ce pentru unele femei, banii stau la baza relatiilor romantice sau sexuale? Daca un barbat nu este suficient de „bazat”, de ce nu mai este demn de timpul si respectul femeii?

De secole intregi mariajele facute pentru bani au fost standardul de viata al elitei si nobilimii din lumea intreaga, acestea fiind aranjate uneori chiar de la nastere, astfel familiile de vita nobila dorind sa se asigure ca odraslele lor vor avea sa se casatoreasca cu cineva de acelasi rang, stabilizand si imbunatatind situatia sociala a familiei. Dar pentru a obtina mult mai mult in viata, familia miresei trebuia sa dea la schimb nu numai fata, ci si o anumita zestre, un trade ce inca se practica.

Azi, multe femei isi asteapta salvatorul care sa le ajute sa ajunga la stele, doar ca barbatii nu respecta femeile ce au astfel de conceptii… pentru ca sincer, nimanui nu i-ar place sa i se puna in carca responsabilitatea de a deveni salvator. Un barbat care isi da seama ca te intereseaza persoana lui doar prin prisma baniilor sai, va ajunge sa iti poarte pica sau va abuza de tine din punct de vedere …financiar. Ah, da.. abuzul financiar este o forma de abuz real, in care barbatul se foloseste de pozitia lui economica pentru a te controla pe tine si stilul tau de viata. Iti va aminti la fiecare pas ca tot ceea ce ai acum in jurul tau ii apartine si ca tu esti acolo unde esti numai gratie generozitatii sale. Iti va dicta ce sa faci si cand sa faci, iar daca te opui, vor exista pedepse, cum ar fi sa nu-ti dea bani pentru ceva ce iti doresti foarte mult, in timp ce el isi face placerile sub ochii tai. Sau si mai grav, va ajunge sa creada ca are drept de viata si de moarte asupra ta, supunandu-te unor pedepse fizice foarte aspre. Nu cred ca iti doresti ca el sa-ti controleze fiecare miscare, gand si vorba, sa aiba putere asupra ta, iar tu sa nu poti face nimic pentru ca, practic depinzi de el.

Cand un barbat isi da seama ca poti trai si fara el, atunci nu va mai vrea el sa traisca fara tine, pentru ca barbatilor le plac femeile independente din punct de vedere financiar, si nu materialistele. Faptul ca accepti o relatie sau te mariti pentru bani, nu-ti va aduce nici iubire si nicidecum onoare.

Da, este normal sa te simti atrasa de un barbat cu un anumit statut social, care este responsabil si destul de „dotat” financiar, dar faptul ca te poate intretine nu inseamna ca ar trebui sa depinzi de el, pentru ca atunci el isi va da seama de intentiile tale, va profita de tine, va obtine ce vrea de la tine, se va plictisi si apoi, te va inlocui… Si tu? Ce se va alege apoi de viata ta? Va trebui sa te intorci la viata ta mediocra, asteptand un alt „dotat” sa te salveze. Ce imagine urata si imorala totodata.. nici o femeie nu trebuie sa treaca prin astfel de umilinte.

Daca vrei sa ai viata la care ai visat si statutul social pe care ti-l doresti, obtine succesul pe cont propriu! Banii nu ar trebui sa fie niciodata motivul principal pentru a intra intr-o relatie.

Sfat:

1. Urmeaza-ti inima, nu trendurile!

2. Fii atenta sa nu treci cu vederea un barbat care are potential, care te va iubi pentru ca i-ai fost alaturi in momentele mai grele, numai sa fii cu un tip care e plin de bani, dar care pune la indoiala gesturile tale.

3. Nu te minti singura si nu incerca sa-l prostesti. Daca ai ales un barbat pentru ce anume poate sa faca pentru tine, nu meriti iubirea lui si, cu certitudine, si el merita mai mult. Va intelege ce anume vrei de la el, pana la urma…


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: