Realitate vs Iluzii


Masca ta poate induce in eroare lumea din exterior, dar nu si inima ta!

Multe femei simt o discrepanta intre cine sunt si cine cred ca ar trebui sa fie, iar acest lucru se observa din comportamentul lor, incat de multe ori ele joaca teatru, incercand sa arate ca persoana pe care isi imagineaza ca ceilalti vor sa o vada. Adesea, noi femeile, credem ca totul se rezuma la notiunea de „mai bine”: mai educata, mai frumoasa, mai desteapta, dar de fapt nu este decat o forma de auto-respingere.

Daca tu disimulezi tot timpul sau joci acest joc al iluziei, sa nu traiesti cu impresia ca nimeni nu va observa acest lucru, pentru ca de fapt, majoritatea oamenilor poate vedea clar prefacatoria si pentru ca nu constientizezi jocurile, vei sfarsi prin a te auto-iluziona. Multe femei sunt ca niste panouri amblante care fac reclama la jocul pe care il afiseaza si nu sunt constiente de mesajul pe care il transmit. Una poate spune: „Sunt presul de la usa”, si apoi nu poate intelege de ce ceilalti se folosesc de ea si o abuzeaza. O alta poate spune: „Sunt inferioara”, si apoi se mira de ce ii este greu sa isi faca prieteni..

Adevarata ta fata este persoana care te-ai nascut sa fii, cu puncte forte si slabiciuni, talente si frustrari, obiceiurile tale nostime si intelepciunea esentiala. Adevarata ta fata este persoana care erai inainte ca dramele si traumele vietii sa te schimbe. Sa fii tu inusti este tot ceea ce ai nevoie, inceteaza sa fii cineva care nu esti, chiar daca vulnerabilitatea este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi!

Este greu sa te bucuri de propria persoana cand tot timpul iti doresti sa fii altcineva…

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. cecilia
  Mar 14, 2011 @ 18:12:38

  au si mastile rolul lor…

  Răspunde

  • June
   Mai 15, 2011 @ 02:56:00

   In anumite situatii cred ca da, au si ele rolul lor…
   Dar ar trebui sa stim cand, pentru cine si in care moment sa renuntam la ele pentru ca, altfel vom ajunge sa ne pierdem pe noi insine adoptand false identitati.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: